CONACHI GROUP CONSTRUCT S.R.L. este o companie cunoscuta în domeniul constructiilor cu un portofoliu reprezentativ, reusind sa duca la bun sfarsit numeroase proiecte provocatoare, aducand satisfactie clientilor.

 

Scopul companiei este acela de a-și crea un nume care să inspire încredere și profesionalism, pentru colaboratori.  Am reuşit să formăm un colectiv cu oameni de încredere şi cu simţ de răspundere, care să reprezinte întocmai interesele companiei, şi nu în ultimul rând, ale dumneavoastră, colaboratorii noştri. Oferim servicii de consultanţă, renovare şi execuţie a construcţiei. Pe toată perioada desfăşurării activităţii ne axăm pe soluţionarea problemelor dumneavoastră în timp util şi cu maximum de seriozitate şi profesionalism.

SERVICII

Ne mândrim cu un personal calificat şi atestat în domeniul construcţiilor

 

astfel încât să vă garantăm cea mai bună calitate a proiectului dumneavoastră, seriozitate şi profesionalism. Ne mândrim cu un personal calificat şi atestat în domeniul construcţiilor şi nu numai, astfel încât să vă garantăm cea mai bună calitate a proiectului dumneavoastră. Realizarea proiectului dumeavoastră este un proces de maximă importanţă, compania noastra vine în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră cu soluţii profesionale la preţuri avantajoase şi competitive.

CONACHI GROUP CONSTRUCT este o firma de constructii infiintata din dorinta de a aduce pe piata de profil o serie de servicii complexe, de o calitate ireprosabila oferite de specialistii nostri cu o bogata experienta in domeniul constructiilor, atat civile cat si industriale. Pe parcursul anilor de experienta am realizat o serie de parteneriate strategice care ne ajuta sa va putem oferi un raport calitate/pret imbatabil.

 

In momentul in care contactati o firma de constructii este esential sa aveti garantia ca veti primi cele mai eficiente solutii pentru toate etapele proiectului, astfel incat la finalizarea acestuia sa realizati o economie considerabila. Noi va putem garanta acest lucru, caci unul dintre obiectivele noastre primordiale este de a oferii servicii ireprosabile. Pentru ca un client multumit va reveni intotdeauna.

CALITATILE noastre

Transparenta

 

Este probabil lucrul cel mai important in relatia dintre o firma de constructii si client. Pornind din prima etapa a proiectului, va asiguram ca veti beneficia de transparenta totala. Veti sti in orice moment pe ce anume au fost cheltuiti banii dumneavostra.

Respectul fata de client

 

In cadrul firmei noastre de constructii, sintagma “Clientul nostru, stapanul nostru” este cu sfintenie respectata. Clientii nostrii sunt importanti pentru noi, indiferent de complexitatea si valoarea proiectului. Astfel, indiferent de buget, noi suntem o firma de contstructii care va poate oferi solutii optime, adaptate perfect nevoilor Dumneavoastra. Si asta fara a face rabat de la calitate.

Pasiune in tot ceea ce facem

 

Punem pasiune in tot ceea ce facem. Scopul nostru ca firma de constructii este acela de a atinge perfectiunea in interesul clientilor nostri. Succesul companiei noastre se bazeaza pe experienta si dedicatia angajatilor nostri pe care reusim sa ii mentinem motivati.

Profesionalism

 

Echipa noastra este atent selectata, avand inrolati in cadrul companiei noastre cei mai buni specialisti in domeniu. Pe intreaga perioada a derularii unui contract veti fi in contact permanent cu un membru al echipei noastre care va va tine la curent cu evolutia lucrarilor si va oferi explicatii si sugestii de imbunatatire a proiectului dvs.

Adaptabilitatea

 

Tot ceea ce facem este in interesul clientului. Cautam sa oferim pachetul de servicii ideal care sa se muleze perfect pe nevoile Dumneavoastra. Totul este atent cantarit, astfel incat sa va putem oferi serviciul perfect.

FOLOSIM MATERIALE DE INALTA CALITATE

BURETE COFRAT IGNIFUGAT

 

Acest material fonoabsorbant se foloseste atat pentru

acustica, cat si pentru izolatie fonica pentru studio,

cinema, home cinema, club, bar, restaurant, birouri,

locuinte

WHISPER WALL

 

Panouri  speciale pentru izolatie fonica si tratament

acustic. Panourile se pot monta si la interior si la exterior.

PLACI DIN BASOTECT

 

Placile sunt realizate din Basotect®, cel mai

performant material fonoabsorbant actual. Se folosesc

in tratarea incaperilor cu reverberatii si ecou.

BURETE PIRAMIDAL IGNIFUGAT

 

Burete piramidal ignifugat conform

celui mai drastic standard britanic (CRIB 5).

Imbinarile materialului sunt perfecte.

BURETE PIRAMIDAL IGNIFUGAT

 

Se foloseste pentru studio, camere de auditie,

camere de inregistrari, sali de conferinta, sali de

repetitie, cinema, home cinema.

REALIZARILE NOASTRE
SERVICIILE NOASTRE
DE CE SA ALEGETI SERVICIILE COMPANIEI CONACHI GROUP CONSTRUCT

RESPECTAM TERMENELE

Compania noastra a demonstrat prin prisma proiectelor realizate factul ca intotdeauna va fi determinata sa termine lucrarile in termenii stabiliti cu beneficiarul.

MENTENANTA PERMANENTA

Cand suntem angajati in noi proiecte, pastram o colaborare profesionista cu beneficiarul lucrarii si asiguram mentenanta asupra lucrarilor ori de cate ori este nevoie.

ECHIPA CALIFICATA

Exigenta lucrarilor realizate determina compania noastra sa fie foarte riguroasa cu calificarile angajatilor nostri si suntem intr-o continua crestere profesionala.

TINTE ATINSE

100+

CLIENTI FERICITI

200+

PROIECTE TERMINATE

80+

ANGAJATI

3000+

MP FINISAJE

CLIENTII NOSTRI
CINE GRAND SOFIA RING MALL - BULGARIA

CONACHI GROUP CONSTRUCT va prezinta imagini cu una din cele mai importante constructii ale sale

CONTACT

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

EXECUTÃM LUCRÃRI DE MARI DIMENSIUNI

În prezent avem experiența și posibilitatea să demarăm lucrări mari in domeniul construcțiilor și instalațiilor cu un număr de circa 80-100 de muncitori, coordonatori de puncte de lucru, ingineri constructori, șefi punct de lucru, coordonatori de lucrări.

  • Iasi, Str Tatarasi, nr 67

 

  • 0742 229 811 ing. Conachi Bogdan

 

  • E-mail: office@conachigroupconstruct.ro

^

© CONACHI GROUP CONSTRUCT

© 2017. All Rights Are Reserved by CONACHI GROUP CONSTRUCT

Designed by OWL CREATIVE STUDIO